Реєстрація закінчилася: хто з кам’янчан йде у народні депутати

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Центральна виборча комісія станом на 19 червня зареєструвала 761 кандидата у народні депутати України в одномандатних виборчих округах. Самовисуванцями балотуються 618 осіб, ще 143 на парламентські вибори висунули політичні партії. Про це свідчать оприлюднені дані на офіційному сайті ЦВК.

Що ж стосується нашого одномандатного виборчого округу №193, куди входить  місто Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський та Новоушицький райони, то на звітну дату на сайті ЦВК було оприлюднено 5 зареєстрованих кандидатів у народні депутати, які проживають у Кам’янці-Подільському. З них Володимир Мельниченко, Станіслав Сморжевський, Віктор Худняк – самовисуванці, та від політичних партій Олександр Попов («ПРАВИЙ СЕКТОР») і Василь Гаврилюк («Громадянська позиція»).

МЕЛЬНИЧЕНКО Володимир Володимирович народився 1 лютого 1965 року в місті Кам’янець-Подільський. Має вищу освіту, безпартійний. Уже двічі обирався народним депутатом України.

ПОПОВ Олександр Анатолійович народився 25 травня 1981 року в місті Кам’янець-Подільський. Має вищу освіту, член політичної партії “ПРАВИЙ СЕКТОР”. Тимчасово не працює.

СМОРЖЕВСЬКИЙ Станіслав Броніславович народився 30 травня 1970 року в селі Ліпіни Дунаєвецького району. Освіта вища, безпартійний. Директор ТОВ “МАТАДОР”.

ХУДНЯК Віктор Анатолійович народився 24 лютого 1981 року в селі Грушка Кам’янець-Подільського району. Має вищу освіту, безпартійний. Очолює Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області.

ГАВРИЛЮК Василь Васильович народився 4 липня 1969 року в м. Хмельницький. Освіта вища, член політичної партії «Громадянська позиція». Директор приватного підприємства СТО «Престиж-2008», депутат міської ради.

Нагадаємо, 21 липня 2019 року відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради. Подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатів у нардепи закінчилося 20 червня, а сама реєстрація триватиме до 25 червня. Партія, яка подаватиме виборчий список кандидатів, має сплатити майже 4,2 млн грн застави, тоді як у разі реєстрації одного кандидата-мажоритарника (від партії або самовисуванця) застава у 100 разів менша – близько 42 тис. грн.

Окрім того, журналістам «Краю Кам’янецького» стало відомо, що від політичних партій по ОВО №193 висуватимуться Михайло Посітко (Всеукраїнського об’єднання «Свобода»), Микола Жоган (ВО «Батьківщина»), Інна Савчук (РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА).

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар