РЕБРЕНДИНГ ЦЕМЕНТНИХ ЗАВОДІВ CRH В УКРАЇНІ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

З 22 листопада 2021 р. цементні заводи CRH в Україні – АТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» і ПрАТ «Миколаївцемент», працюють під новим брендом CEMARK.

Ребрендинг цементних заводів CRH в Україні пов’язаний зі зміною глобальної структури брендингу підприємств CRH – перехід CRH від бренду холдингової компанії до глобального корпоративного бренду. Згідно із цією структурою, всі виробничі підприємства Групи здійснюють свою діяльність під власними локальними брендами, а свою приналежність до CRH демонструють через допис A CRH COMPANY. Вона наочно відображає одну з ключових цінностей Групи – працюємо локально, але діємо як єдина компанія.

«Для нашої компанії це історичний момент – ми вступаємо на шлях створення сильного національного бренду із власною українською спадщиною, – зазначає Фредерік Обе, керуючий компаніями CRH в Україні. – Для нас це не лише зміна назви та логотипу. Працюючи над новим брендом наших цементних заводів, ми визначили нашу місію в Україні – разом із партнерами ми закладаємо надійний фундамент сталого розвитку України. Водночас, залишаючись у складі CRH, ми й надалі у своїй діяльності дотримуємося принципів сталого розвитку з фокусом на наші пріоритетні напрямки – охорона праці й безпека, захист довкілля, працівники, ділова етика та підтримка місцевих громад».

22 листопада відбулася офіційна презентація нового бренду для працівників заводів та комунікації стейкхолдерам, а також запрацював новий сайт www.cemark.ua. Підприємства вже почали використовувати новий логотип на документах, протягом наступних кількох місяців на заводах замінять усі вивіски, а з січня 2022 року цемент фасуватимуть у мішки під новим брендом CEMARK.

Юлія КАРАБЕЦЬКА, керівник служби маркетингу та комунікацій CRH в Україні.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар