Району можна загадувати бажання

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Голова районної ради Віктор Кривак отримав зама і також Віктора.

14 липня на XVIII позачерговій сесії депутатський корпус розглянув єдине питання порядку денного «Про обрання заступника голови Кам’янець-Подільської районної ради». Представники району покінчили з «кадровою революцією» в самоврядному органі й дооформили його основний керівний склад, надавши в підмогу Віктору Криваку Віктора Єрменчука. Останній був єдиним претендентом на вакантне місце. Очільник запропонував тезку на посаду заступника, а колеги по депутатському цеху підтримали пропозицію переконливим голосуванням. З 30 зареєстрованих на засіданні депутатів 25 обранців шляхом таємного волевиявлення проголосували «за», тільки 5 – «проти».

  • Сесійна робота має бути цікавою для депутатів, тоді вона буде корисною для кам’янецької громади, – переконаний новоспечений заступник.

Минулого засідання Віктора Єрменчука було виключено з фракції «За конкрентні справи», наразі він залишається позапартійним. На запитання, чи прийде до якоїсь політичної сили, відповів, що це з’ясується на наступних сесіях.

Комплектація управлінського штату райради далася депутатам доволі легко. А чи налаштує колег дует тезок на таку ж злагоджену діяльність, коли справа торкнеться бюджетних проектів рішень чи партійних ідеалів? Кадрові питання в основному закриті, тож депутати перейдуть до «земних» проблем району, а там і побачимо, як працюватиме та існуватиме моноліт більшості.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Для довідки: Віктор Єрменчук народився 12 січня 1965 р. у с.Шустівці Кам’янець-Подільського району. Після навчання в Кам’янець-Подільському державному педагогічному інституті отримав фах вчителя російської мови та літератури. Працював у виданнях «Кам’янець-Подільський вісник» та «Подолянин» на посадах заступника головного редактора.

З вересня 2001 по березень 2017 року – директор КП «Кам’янець-Подільська міська друкарня».

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар