НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ!

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Сьогодні, насамперед, хочу подякувати всім, хто підтримав моє звернення щодо допомоги під час пандемії. Це підприємці нашого міста, громадські організації та благодійні фонди, зокрема один з них – БФ «Кам’янчанин». Ми всі разом підтримуємо наших медиків та медичні заклади. Можливо, не в повній мірі, як би хотілося. Але ми намагаємося максимально долучитися до гарної справи як фінансово, так і морально. Максимально мобілізуватися і долати проблему – це основне, що нам на сьогодні необхідно. На жаль, проблема пандемії може торкнутися і нашого міста, і до цього всім нам потрібно бути готовими.

Тому хочу звернутися до всіх засобів масової інформації, особливо інтернет-видань. Дайте можливість розміщення інформації, як працюють підприємці в режимі карантину та які товари необхідні для повноцінної життєдіяльності міста і району мають в наявності. Розмістіть їхні контактні дані для того, щоб можна було з ними зв’язатися. Будьте дбайлими за людьми похилого віку, бо не всі вони мають можливість користуватися соціальними мережами. Це може зробити найближчий сусід, який проживає поряд з ними. Або має можливість розказати про них волонтерам чи просто небайдужим людям.

Не порушуючи карантин, таким чином ми зможемо організовувати доставку продуктів харчування та речей першої необхідності. Я думаю, всі підприємці зможуть це робити. Не потрібно панікувати. Ми – кам’янчани, завжди вміли об’єднувати наші зусилля у всьому. І цей раз – не виняток. Разом зробимо багато, виживемо і подолаємо всі негаразди!

З повагою, Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, депутат Верховної Ради VII-VIII скликання, голова ГО «Ми – кам’янчани».

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар