Наталія Левицька очолила відділ ведення Державного реєстру виборців Кам’янець-Подільської РДА

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

З 1 жовтня на посаду начальника відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації призначена Наталія ЛЕВИЦЬКА.

Наталія Павлівна народилася 18 січня 1977 року с.Завалля Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. З 1992 по 1995 роки навчалася у Чернівецькому ПТУ №8, де отримала диплом за професією “Прядильник”. 1995 року вступила до Кам’янець-Подільського радгоспу-технікуму, після закінчення якого отримала спеціальність “Правознавство”.

З 2002 по 2003 рік навчалася в Кам’янець-Подільській філії Київського університету туризму, економіки і права, де здобула професію “Секретар керівника, оператор комп’ютерного набору”. 2011 року вступила до Подільського державного аграрно-технічного університету, де 2017-го отримала диплом (спеціаліста) за професією “Технолог виробництва та переробки продукції тваринництва”.

2003 року прийнята на посаду друкарки загального відділу апарату райдержадміністрації, 2010-го – на посаду секретаря-керівника цієї установи. З 2016 року Наталія Павлівна – головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації.

Одружена. Має сина.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар