НА СВЯТА ЧЕРЕЗ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ КУРСУВАТИМЕ ДОДАТКОВИЙ ПОТЯГ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Потяг “Гуцульщина”, рух якого відновили на період зимових свят в Укрзалізниці, зупинятиметься у Хмельницькому. Курсувати з Києва у напрямку Рахова він почне 18 грудня, у зворотному напрямку – 19 грудня. Квитки на цей потяг хмельничани, які мають намір провести зимові канікули за межами міста, можуть уже придбати.

У складі потяга №357/358 – 12 вагонів: спальний, 5 купейних і 6 плацкартних. На шляху руху, крім Хмельницького, “Гуцульщина” зупинятиметься також у Тернополі, Чорткові, Кіцмані, Чернівцях, Коломиї, Яремчі, Ворохті.

У Хмельницькому потяг, який їхатиме в сторону Рахова зупинятиметься о 19:54. Стоянка триватиме 15 хвилин. Рухаючись у напрямку столиці, потяг прибуватиме у Хмельницький о 01:28 і стоятиме 12 хвилин.

До слова, від сьогодні в Укрзалізниці анонсували відновлення продажу чаю та кави у потягах. Раніше, нагадаємо, на таку послугу діяла заборона з огляду на карантинні вимоги. Щоправда, попередньо оплатити напої можна буде лише купуючи квитки онлайн. У систему продажу квитків через каси таку послугу поки що не повернули.

Коштуватимуть чай та кава по 10 гривень. Пропонуватимуть їх пасажирам у гофрованих стаканчиках місткістю 250 мілілітрів. Повернули в продаж у потягах також упаковану продукцію: печиво, вафлі, снеки, воду тощо.

Джрело:https://podillyanews.com

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар