На Кам’янеччині негода знову дала про себе знати

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

У вихідні буревії, зливи та сильний вітер знову накрили Кам’янеччину. Вулиці сіл, дороги, особливо похилі, перетворилися на справжні повноводні ріки. Зокрема, як повідомив Шустовецький сільський голова Михайло Гасюк, дуже сильно розмило дороги в селах Шустівці, Чорнокозинці та Ніверка, які підсипали лише місяць тому.

  • Потрібно буде провести грейдерування, аби повернути щебінь на проїжджу частину та вирівняти її. Робитимемо це за кошти сільської ради та звернемося по допомогу до директора філії «Кам’янець-Подільська» ТОВ СП «НІБУЛОН» Сергія Богачика та керівника ПП «Аграрна компанія – 2004» Петра Лабазюка, з якими в нас укладені соціальні угоди, – зазначив Михайло Володимирович.

Подібна ситуація склалася і в Рихтівській сільській раді. Її очільник Любов Слободян повідомила, що в селі Рихта розмило міст, на спуску в село вода підняла асфальт, який став, за її словами, «шапкою». Також дуже постраждала дорога на Лісківці, де повиривало цілі пласти дорожнього покриття.

Сильні зливи ще раз нагадали про силу природи в селі Ластівці – потоком води розмило дорогу, якою люди ходять на городи, повідомляється на сторінці Жванецької ОТГ у Фейсбук.

 

Голова Жванецької сільської ради ОТГ Тетяна Криворучко та член виконкому, директор філії «Кам’янець-Подільська» ТОВ СП «НІБУЛОН», депутат районної ради Сергій Богачик виїхали у Ластівці та на місці визначили об’єм робіт щодо ремонту дороги. Транспорт для підвезення ремонтних матеріалів, екскаватор для планування дороги надає підприємство Сергія Вікторовича, підсипний матеріал – ТОВ фірма «Мустанг ЛТД» (Ісаківський кар’єр). Ремонтні роботи розпочнуться після встановлення сприятливих погодних умов.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар