Директором Кам’янець-Подільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги призначено Станіслава Ростецького

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Рішенням двадцять дев’ятої (позачергової) сесії VII скликання від 31 липня на посаду директора КП «Комунальне некомерційне підприємство «Кам’янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» призначено Станіслава РОСТЕЦЬКОГО. До призначення він обіймав посаду заступника директора вищезазначеного комунального підприємства.

Народився Станіслав Францович 1958 року. Після закінчення Чернівецького державного медичного інституту з 1981 по 1982 рік проходив інтернатуру на базі Хмельницького тубдиспансеру. У цьому ж році його призначають завідувачем приймального відділення Дунаєвецької районної лікарні.

З 1983 по 1986 рік працював дільничним терапевтом Маківської дільничної лікарні. У 1986 році в складі військової частини бере участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Потім було навчання в клінічній ординатурі на кафедрі внутрішніх хвороб Одеського медінституту, після закінчення якої в 1988 році свою медичну кар’єру пов’язав з Кам’янець-Подільською центральною районною лікарнею. Тут він працював невропатологом, ендокринологом, завідуючим інфекційним відділенням. У 1997 році обіймає посаду заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення, а з 2015 – заступника головного лікаря Кам’янець-Подільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар