ДЛЯ ДІТЕЙ ГРОШЕЙ НЕ ШКОДА

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Останній день весни був досить продуктивним для депутатів Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. На черговій сесії вони спрямовували кошти, вирішували земельні питання та підтримували програми розвитку громади.

Народні обранці дофінансували програму оздоровлення і відпочинку дітей, в першу чергу тих, хто потребує особливої соціальної уваги і підтримки, адже завершується навчальний рік і на часі – літні канікули. Тож до раніше закладених 170 тис.грн на придбання путівок вони додали 199 тис.грн, аби якомога більше діток змогли поїхати на море та загартуватися.

Збільшено витрати і на харчування вихованців у дитячих садочках громади. У зв’язку з подорожчанням продуктів, вартість триразового харчування складатиме 33 грн. При цьому батьківська плата залишається незмінною.

«За» голосували депутати і за затвердження Програми забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших окремих категорій населення медичними виробами та іншими засобами на 2021 рік із загальним обсягом фінансування в розмірі 100 тис.грн. Наразі заявлено на участь у програмі трьох діток з обмеженими можливостями, які отримуватимуть спеціальні засоби догляду та харчування безкоштовно.
Гроші з сільського бюджету підуть також на підтримку КП «Слобідсько-Кульчієвецьке» та спільні дії з правоохоронними органами щодо профілактики правопорушень і боротьби зі злочинністю.

Депутатський корпус підтримав рішення про створення служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Також прийнято рішення про можливість вчинення нотаріальних дій та посвідчення довіреностей, що прирівнюються до нотаріально посвідчених, секретарем сільської ради і старостами, що вступає в дію з липня 2021 року.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар