16 СЕСІЯ ЗАВИСЛА І ПОТРЕБУЄ ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

27 жовтня продовжила свою роботу 16 сесія Кам’янець-Подільської міської ради. На порядку денному крім загальних питань залишалось ще близько 40 земельних. Щоб їх розглянути, депутатам знадобилося близько двох годин. Крім того, що народні обранці детально обговорювали кожне з них, то ще й часто переголосовували уже розглянуті земельні питання. Це ж стосується й питання, яке на минулому засіданні стало причиною того, що депутати зірвали сесію. Мова йде про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки багатодітній родині Т.М. Дашко. Цього разу депутати підтримали його.

Після розгляду земельних питань міський голова Михайло Посітко запропонував перейти до основних питань порядку денного. Та робота далі не пішла. Депутат від фракції політичної партії «Слуга Народу» Сергій Самсонюк зауважив, що була домовленість про те, що після розгляду земельних, усі інші питання відправлять на довивчення. А замість цього затягнутого пленарного засідання (робота якого триває вже понад місяць) буде проведена позачергова сесія. За словами депутата, уже зібрано 26 голосів, аби вона відбулася. Тож тоді й будуть розглянуті питання як цієї сесії, так і інші, запропоновані депутатами від опозиції. Серед яких і кадрові питання, зокрема обрання секретаря міської ради. На цю посаду опозиція пропонує кандидатуру Сергія Ведернікова. Як повідомив Сергій Самсонюк, за кандидатуру Сергія Леонідовича уже зібрано 25 підписів.

Прихильники міської влади усе ж таки наполягали на продовження сесії, оскільки мова йде про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період. У відповідь на це представники опозиції витягли електронні картки для голосування, і сесія вкотре стала неповноважна. Тому міському голові нічого не залишалось, як оголосити перерву.

Очевидно, що жодна зі сторін не готова йти на поступки, тому навряд чи продовження 16 сесії буде.

Станіслав ОРЖЕХОВСЬКИЙ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар