У Кам’янець-Подільський прийшла весна… поетична

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Вже втретє ті, хто має чималий поетичний доробок, й ті, хто тільки робить перші кроки в літературі, зібралися в одному мистецькому колі на конкурсі поетів-аматорів «Поетична весна». Його традиційно приурочили до Всесвітнього дня поезії, що відзначається щорічно 21 березня.

У Кам’янець-Подільській міській центральній бібліотеці імені Костя Солухи своїм творчим натхненням ділилися місцеві таланти та учасники з Хмельницького, Львівської, Тернопільської та Хмельницької областей трьох вікових категорій – від 10 до 15 років, від 16 до 35 та від 36 і більше років.

Найбільше членів журі на чолі з письменницею Євгенією Заславською (м.Одеса) вразив вірш Аліни Туришин, яка стала володаркою гран-прі конкурсу. Дипломи І ступеня отримали Софія Романюк, Вероніка Мелісова, Світлана Кремінська, ІІ – Діана Поліщук, Діана Королюк, Тетяна Дорошенко, ІІІ – Гліб Гриців, Леся Приліпко-Руснак, Людмила Машталер.

У номінаціях були відзначені Надія Василюк, Кароліна Гонтар, Марія Гораш, Дар’я Калинюк, Катерина Черній, Назар Гриців, Вікторія Потапська, Богдан Ісарчук, Юлія Ковальчук, Анастасія Лінник, Павло Чайка та Аліна Політико, Анастасія Паламарчук, Інна Потапова, Ганна Сус, Антоніна Воронюк.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар