«Соборна-fest» збирає меломанів

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Цими вихідними, уже вчетверте, свято музикантів і меломанів «Соборна-fest» на два дні об’єднає творчих людей, доля котрих пов’язана з Кам’янцем-Подільським. І це не тільки відомі в нашому краї та Україні імена, а й нові таланти. Саме їх будуть шукати організатори дійства «Соборна-fest», запрошуючи до участі в конкурсі караоке.

Окрім вокальної битви, на відвідувачів фесту чекають танцювальна і розважальна програма: турнір з армреслінгу, виступ команди вуличного спорту, гумористичне шоу від «Нашого формату» (дует «The Pidkova»), концерт гуртів «СВ Проджект», «The Lions», «Heavy Crawls», «Stelsi», «Remix», «Бекінгем», Майка Кауфмана.

Не залишаться поза увагою й найменші учасники дійства. Поки дорослі насолоджуватимуться вокальними і танцювальними номерами, малечу розважатимуть майстер-класами із кулінарії, виготовлення ляльок-мотанок та прикрас для волосся. А ще на Соборній встановлять дитячу ігрову зону.

Сюрприз і для тих, хто не зможе завітати на фестиваль, — онлайн-трансляція всього концерту, посилання на яку можна буде знайти в офіційних групах «Соборної-fest» у соцмережах.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар