«БРУКІВКА» СТАРТУВАЛА

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

24 березня в готельному комплексі “7 Днів” відбулось відкриття V-го Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю “Бруківка”, який триватиме в благодійних цілях до закінчення війни з російськими окупантами. Під час заходу виступив гурт “Експансія”. Відомий український актор та автор-виконавець Сергій Файфура провів творчу зустріч з глядачами, представив свій новий музичний кліп на пісню “Скажи, як ти?”. Режисер Володимир Мазуренок у рамках конкурсної програми документального кіно висунув на огляд свою роботу “Гончарна майстерня” про майстра народного мистецтва України з Кам’янець-Подільської Старої фортеці, а також відбулась повноцінна прем’єра художнього повнометражного фільму “Нестримний” режисера Андрія Зайця.

Під час благодійного вечора від кінофестивалю “Бруківка” вдалось зібрати від глядачів 10238 гривень, які будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.

– Це лише початок, – кажуть організатори. – Найближчим часом буде анонсовано наступні кінопокази, зустрічі та воркшопи.

Водночас вони закликали допомогти із забезпеченням екіпіровки для територіальних оборон, весняного одягу для дітей віком від 6 до 14 років та фінансової підтримки уразливих груп населення України, які вимушені були евакуюватись у західні регіони.

– Ми готові до співпраці з різними громадськими організаціями, проведенні ярмарок та волонтерських заходів, – зазначив Андрій Заєць.

Фото Володимира МАЗУРЕНКА.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар