По бідам вдарили гумором!

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Кошеня на олені, собака-лев, синички на чаюванні, собака на багажнику ровера… Ось далеко неповний перелік героїв світлин, представлених на фотовиставці «Посміхнімось разом… Гуморина у кадрі», приуроченій до Дня гумору у Виставковій залі 1 квітня. О 14.00 її двері прийняли усіх охочих розділити мить відкриття гуморини в кадрі із автором робіт, Заслуженим працівником культури України, відомим фотохудожником, Станіславом Стояновським. Незважаючи на примхи природи, долучитися в цей день до фомистецтва прийшли заступник міського голови Василь Сукач, голова фотоклубу «Погляд» Юрій Савін, фотохудожники Петро Ігнат’єв та Володимир Рудик, художник та поет Микола Панасюк, Павло Тихонов, студенти коледжу культури і мистецтв та багато ін.

– Відрадно, що у такий тривожний час, незважаючи ні на що, ми не розучилися посміхатись, гадаю, що і там, на сході, на передовій наші бійці теж не втратили почуття гумору, адже це, як і віра, єдине, що ще допомагає не впасти духом. Тому частину світлин я присвятив також і темі АТО, — наголосив Станіслав Іванович.

Особисто мені найбільше сподобалося читати влучні назви до фото, адже і серед них зустрічалися справжі гумористичні перли. Була там згадка і про наш часопис, який слугував елементом у натюрморті на одній із світлин: «Пиши дружок, про моркву, квіти, трактор, і спи спокійно – автор і редактор!». На одній ж із фотографій у творчому процесі був «спійманий» відомий на Кам’янечччині гуморист, дописувач часопису Борис Урода.

Нагадуємо, що фотовиставка «Посміхнімось разом… Гуморина у кадрі» буде діяти протягом двох тижнів у Виставковій залі на вул.Соборній.

Діна КУШНІР

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар