Салат із зелених помідорів
Інгредієнти: зелені помідори – 3 кг, ріпчаста цибуля – 1 кг, морква – 1 кг, олія – 200 г, вода – 100 г, сіль – 2 ст. л., оцет (6%) – 100 г, цукор – 200 г.
Помідори нарізаємо скибочками. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями.
Овочі змішуємо в емальованій каструлі, додаємо олію, воду, сіль, цукор і даємо настоятися кілька годин.
Опісля доводимо до кипіння й проварюємо впродовж 25 хвилин. Додаємо оцет і знімаємо з вогню.
Розкладаємо гарячий салат у стерилізовані банки, закручуємо, перевертаємо догори дном і укутуємо до вистигання.
Поділитися в соціальних мережах