Картопляний салат з редискою
Інгредієнти: картопля – 3 шт., варені яйця – 2 шт., цибуля – 1 шт., редиска – 5-7 шт., зелений консервований горошок – 1/2 банки, оцет – 1 ч.л., цукор – 1 ч.л., сіль – 1/2 ч.л., майонез, кріп.
Картоплю відварити, дати їй охолонути й нарізати скибочками близько 1 см завтовшки. Редис нарізати тонкими кружечками. Змішати картоплю, цибулю, порізану кубиками або півкільцями, редиску, зелений горошок, воду, оцет, цукор і сіль у великій мисці. Заправити майонезом. Перед подачею прикрасити кропом або іншою зеленню та посипати нарізаними кубиками вареними яйцями.
Поділитися в соціальних мережах