Всі були в ударі!

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

По-іншому й не скажеш про подію, що відбулася в Гуменецькій об’єднаній територіальній громаді: минулої п’ятниці тут всією громадою вирушили в туристичний похід. Перевтіленню місцевих жителів у справжніх мандрівників посприяло унікальне і захоплююче свято – перше відкриття туристичного сезону «Туристична Гуменеччина запрошує». Креативну ідею втілили в життя працівники культури та ДСЮШ «Лідер» за сприяння голови Гуменецької сільської ради ОТГ Інни Абдулкадирової.

Захід відбувався в форматі спортивно-туристичних змагань, де 14 команд повинні були не розгубитися в природних умовах, зорієнтуватися на місцевості, подолати переправу через річку на канаті, приготувати їжу в польових умовах, піднятися на гору, розпалити вогнище, розкласти палатку тощо. Всі учасники показали високу туристичну ерудицію та практику в непростих конкурсах. За висновками суддівського журі на чолі з начальником відділу освіти, культури, спорту і туризму Лілією Срібняк, найвиразніше проявила себе гуменецька команда «Екстримали», яка й посіла перше місце. Другою стала команда с.Вербка «Чотири Кавалери», а третьою – «Кульбаби» з Думанова.

– У нас всі старости гарно працюють. Але щоб отримати свіжий заряд енергії, надихнутися новими задумами, треба вміти відпочивати. А найкращий релакс – це живе спілкування з природою. Чудовий настрій, забавні конкурси, боротьба з випробуваннями пліч-о-пліч, дружня атмосфера не лише збадьорили сільські колективи, а й згуртували села на спільний розвиток нашої громади, – підкреслила Лілія Срібняк.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар