Велике весілля: у Кам’янці одночасно одружилися 20 пар

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

У День Валентина Кам’янець-Подільський перетворився на справжнє місто закоханих, кожна вулиця якого випромінювала любов і романтику, а особливо його серце – Старе місто. Тут під пильним поглядом фотокамер, у присутності всіх бажаючих кам’янчан і гостей під відкритим небом відбулася церемонія одруження 20-ти пар.

«Велике весілля» стало своєрідним рекордом для міста – адже стільки шлюбів було одночасно зареєстровано в такому форматі вперше. Зазначимо, що захід проходив у рамках проекту «Шлюб за добу», який успішно стартував торік саме 14 лютого.

На весіллі, яке вела чарівна церемоніалмейстер Марія Саволайнен, було все, що відбувається на звичайних одруженнях – хвилювання рідних і близьких, тремтливе і радісне очікування наречених, обмін обручками, проголошення клятв, перші поцілунки в статусі молодят, перший танець і овації гостей, весільний торт, бокали з шампанським та численні привітання і подарунки. У тому числі – від міського голови Михайла Сімашкевича, народного депутата Володимира Мельниченка та начальника управління юстиції в Хмельницькій області Віктора Худняка.

Саме вони нагороджували новостворені сім’ї шампанським, сертифікатами на першу шлюбну ніч у найкращих готелях міста, смачними подарунками від ТМ «Королівський смак». А також бажали молодятам щастя і процвітання їхнім «юним» родинам.

Окрім весільної церемонії, День всіх закоханих у Кам’янці пройшов під веселі ритмічні і запальні хіти херсонського гурту «Степ», з великим фаєр-шоу та оригінальними фотозонами. Смачну нотку події додав великий весільний торт від піцерії «МакСмак», який, за традицією, першим різали молодята, роздаючи всім бажаючим. А звершився романтичний вечір у місті закоханих гучними музиками та цікавими конкурсами.

За інформацією сайту міської ради.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар