Рятувальники Колибаївської ОТГ отримали пожежне обладнання

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

18 жовтня в Івано-Франківську рятувальникам з об’єднаних територіальних громад вручили бойове спорядження. Сучасне обмундирування для системи цивільної оборони поїхало також до Колибаївської ОТГ.

Його придбали за кошти польського посольства для добровільної пожежної охорони громад – учасників проєкту «Вдосконалення цивільного захисту в об’єднаних громадах», ініційованому програмою «U-LEAD з Європою» та реалізованому партнером – Асоціацією добровільних пожежних команд Республіки Польща.

Для участі в ініціативі було обрано 30 об’єднаних територіальних громад з шести областей України. Тож надзвичайникам с.Ходорівці дісталося пожежне обладнання вартістю понад 100 тис.грн.

  • Ефективнісь, оперативність рятувальних служб є найпершими ключами до безпеки громадян. Новітня спеціальна амуніція, засоби, що нам передано, сприятимуть професійності пожежників та забезпечать їхню повну бойову готовність, – наголосив заступник голови сільської ради Колибаївської ОТГ Дмитро Довганюк, який був присутній на заході та отримав відповідний сертифікат на форменні комплекти.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар