ПЕРЕМОЖЦЯ ВИЗНАЧИЛИ. СЛОВО ЗА ДЕПУТАТАМИ

Автор: | Опубліковано Новини 2 коментарі

Минулого тижня відбулося чергове засідання конкурсної комісії, яка заслухала та розглянула пропозиції двох учасників конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Кам’янець-Подільська центральна районна лікарня».

Взагалі на конкурс заявки подали четверо кандидатів: спеціаліст відділу загальної та організаційної роботи Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Дмитро Ткачук, лікар- інфекціоніст КНП «Кам’янець-Подільська центральна районна лікарня» Борис Сирота, в.о. генерального директора цієї установи Віталій Шевчук та головний лікар медцентру з Хмельницького Анатолій Побережний. Розглянувши надані пропозиції, до другого етапу конкурсу комісія допустила Віталія Шевчука та Анатолія Побережного.

З таким рішенням не погодився Борис Сирота, якому конкурсна комісія відмовила, оскільки його стаж роботи на керівних посадах закладу охорони здоров’я не відповідав кваліфікаційній вимозі – 5 років. Тож він звернувся до Хмельницького окружного адміністративного суду з позовом. І вже на час повторного засідання конкурсної комісії, 11 вересня, Борис Володимирович надав голові комісії Петру Мосендзу свою заяву та копію рішення суду, де зазначалося: «Визнати протиправнивним та скасувати рішення Комісії» в частині встановлення вимоги до претендентів щодо 5-річного стажу.

Розглянувши у порядку денному заяву претендента, члени комісії відхилили клопотання, оскільки рішення суду до них на той час не надходило, а те, що надав позивач, не було належним чином оформлене.

Заслухавши перспективні плани розвитку установи та медичної глузі району вцілому, презентовані претендентами на посаду, поставивши запитання та обговоривши почуте, члени комісії визнали переможцем Віталія Шевчука. Його призначення на посаду генерального директора відбудеться за результатами розгляду відповідного подання комісії на найближчій сесії районної ради.

Надія ЄРМЕНЧУК.

Поділитися в соціальних мережах
Коментар
  1. Posted by Евгения
  2. Posted by госуслуги вход по телефону

Додати коментар