На Кам’янеччині побільшало щасливих володарів житла

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Мати власне житло – мрія, напевне, кожної молодої людини. Щоправда, не всі цим можуть похвалитися. А уявіть собі відчуття хлопця чи дівчини, коли мрія про власний теплий і затишний куточок стає реальністю!

Так ось, у нас на Кам’янеччині стало більше щасливої молоді. Як поінформував голова райдержадміністрації Василь Сукач, нещодавно для двох дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, за кошти субвенції з державного бюджету придбані житлові будинки в селі Кадиївці. Власниками соціального житла стали Олександр Островський з Великого Залісся та Мирослава Дудка з Ластовець. Діти уже отримали ключі від великих, багатокімнатних, умебльованих будинків з нещодавно зробленим ремонтом. Приміщення в них опалюються конвекторами, а газ підведений на подвір’я.

– Але це ще не все. Зараз триває процес підготовки до придбання двох двокімнатних квартир на Черемушках для дітей-сиріт – сестер Аліни і Марини Лавських з Демшина. Водночас проводяться ремонтні роботи в котеджному комплексі «Молодіжний ХХІ», де розміститься дитячий будинок сімейного типу родини Олексюків, що мешкають у Тарасівці. Наразі в родині п’ятеро статусних і двоє власних дітей та батьки-вихователі. У перспективі планується довлаштування дітей у ДБСТ – таке бажання батьків, та й квадратура дозволяє це зробити. Думаю, що до кінця цього року щасливі володарі осель зможуть у них заселитися, – зазначив Василь Сукач.

А в місті квартири отримали Марина Анчевська, котра сама виховує трирічну доньку, і Дмитро Афанасов, який готується до служби в Збройних Силах. Ключі від них вручив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич. Нових господарів житла привітали також народний депутат Володимир Мельниченко та голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий.

У свою чергу розчулені Марина та Дмитро щиро подякували за такий подарунок, зазначивши, що здійснилася їхня мрія.

–              Маємо надію до кінця року отримати ще такі ж гарні новини, – додав мер.

Наталя КАМІНСЬКА.

 

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар