Кам’янцю наступного разу пощастить

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Кам’янець-Подільський в цей раз не став Молодіжною столицею України. Корону переможця в однойменному національному конкурсі одягнув Львів.

Наше місто ввійшло в число фіналістів змагання, і це, на думку учасників, є тим наступним кроком до досягнення мети. Про використані можливості, незадіяні ресурси на конкурсі говорилося вчора в міській раді. Аналіз результатам дали заступник міського голови Вадим Савчук, заступник завідувача відділу молоді та спору Лілія Шкира та регіональний координатор конкурсу «Молодіжна столиця України» в Хмельницькій області МСУ Олександр Марчук, зазначивши, що досвід від подіїу сміливо можна використовувати нашому місту при реалізації інших молодіжних проектів.

– Зважаючи на те, що Львів, як місто-переможець, наступного року не зможе подати заявку на участь в конкурсі, у нашого міста є всі шанси здобути омріяний статус. На чому зробити акцент – Кам’янець уже знає, – повідомляється на сайті міської ради.
За представлення Кам’янця на національному рівні в такому серйозному конкурсі Вадим Савчук від імені міського голови вручив всім активним учасникам нагороди.
Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар