Кам’янець закупить обновки

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

На рахунок міста надійшла державна субвенція в розмірі 1 млн. 900 тис.грн, і 6 липня на сесії міської ради депутати визначилися з її спрямуванням. Левову частку – понад мільйон – буде спрямовано для облаштування дитячих майданчиків. Міська дитяча інфраструктура поповниться трьома сучасними атракціями на зразок зони розваг, що в сквері «Гунські криниці». Нові місця відпочинку для дітей з’являться на Руських фільварках та мікрорайонах «Жовтневий» і «Черемушки».

Поталанило й вулицям Драй-Хмари, Тімірязєва, Юрія Громового та просп.Грушевського. 750 тис.грн народні обранці розподілили для ремонту їхніх внутрішньодворових проїздів.

Ще одним адресатом державного вливання стала медицина міста. За 100 тис.грн для травматологічного відділення міської лікарні закуплять високочастотний електрохірургічний апарат та вакуумний насос для терапії ран.

Також цього разу було перерозподілено кошти з державного і міського бюджету в розмірі більш ніж 2 млн.грн для потреб освіти. На впровадження реформи «Нова українська школа» в місті передбачається закупівля меблів, дидактичного матеріалу та інвентарю для перших класів. Півмільйона гривень направлено на проекти кам’янчан у рамках фінансування з громадського бюджету.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар