Бюджет Кам’янця-Подільського прийнято

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Додали гарного настрою та ще раз нагадали про прийдешні свята депутатам на позачерговій сесії міської ради вихованці Кам’янець-Подільської школи-інтернату I-III ступенів Хмельницької обласної ради. Вони й засівали, й співали, й у танок пускалися, залучаючи до цього присутніх у залі. А в нагороду за виступ кожний з учасників колективу отримав з рук міського голови Михайла Сімашкевича солодкий подарунок.

Також перед початком засідання мер виконав ще одну приємну місію – вручив кам’янецьким спортсменам відзнаки всеукраїнського об‘єднання «КРАЇНА»: президенту міської федерації тхеквондо Сергію Чайці – посвідчення та відзнаку «За відданість справі», а його вихованцям Роману Іванюку – медаль «За незламність духу», Олегу Маматову – посвідчення «Майстер спорту України».

А найголовніше, що депутати зробили цього дня, – ухвалили міський бюджет на 2019 рік. Так, наступного року до міської казни планується отримати 891 млн грн, з них 400 млн грн – власні доходи загального фонду.

Крім того, затвердили Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста, “Теплий дім” і щодо забезпечення дітей, хворих на цукровий діабет I типу, виробами медичного призначення на 2019 рік.

Оскільки отримали 2,4 млн грн державної субвенції на придбання квартир учасникам АТО і стільки ж – на соціально-економічний розвиток, депутати проголосували й за внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2018 рік.

Наталя КАМІНСЬКА.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар