Приведи друга у бібліотеку

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

30 липня за організації бібліотекаря Тамари Яскун у Смотрицькій сільській бібліотеці відбувся святковий тематичний захід «Приведи друга у бібліотеку!», присвячений Міжнародному дню дружби.

Учасники заходу оглянули виставку-книжкову інсталяцію «Лікарські рослини рідного Смотрицького краю», а опісля відбулася бесіда на тему «У царстві рослин», мета якої – поглиблення знань дітей про лікувальні властивості рослин, виховання зацікавленого ставлення до флори рідного краю, формування елементарного уміння застосовувати знання з метою збереження власного здоров’я.

На галявині біля сільського клубу для дітей проведено літнє читання на повітрі «Із книгою на галявині», після чого діти жваво обговорювали прочитану книгу. Юні читачі радо грали в піжмурки, шахи та шашки.

Завершилося дружнє святкування танцювальним вечором відпочинку на території Смотрицького сільського клубу, який організував його завідувач Роман Захаров.

Загалом захід відбувся цікаво, присутніх об’єднала любов до бібліотеки, книги, літератури. Діти ділилися враженнями й не раз стверджували, що Смотрицька сільська бібліотека є місцем літніх зустрічей для читачів-друзів, тут цікаво, захопливо та по-справжньому дружно.

                                                                                                                                                                                                       Тетяна ЗАХАРОВА, сільський депутат. 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар