Спортивна мозаїка

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

Тато, мама, я – спортивна сім’я

16 червня в с.Кульчиївці проходили районні змагання серед сімей «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Переможцями в цих перегонах стала сім’я Берників з сином Вадимом з с.Нігин. Друге місце виборола родина Сосули з Сахкаменя, третє – Лабінських з с.Кульчиївці.

Переможців та призерів нагороджено медалями, грамотами сектора з питань молоді та спорту райдержадміністрації, олімпійською символікою та солодкими подарунками.

Футбол

19 червня в Городоцькому районі відбувся матч третього туру чемпіонату області з футболу серед команд першої ліги, в якому ФК «Кам’янець» (Кам’янець – Подільський район) з рахунком 1:5 поступився місцевій команді «Жищинці». Однак, обласна федерація футболу розгляне апеляцію на результат гри, оскільки за команду суперника виступали декілька гравців волочиського «Агробізнесу». В наступній грі наші футболісти 26 червня зустрічатиметься на полі суперника з командою «Агробізнес» (Нова Ушиця).

19 червня відбулись матчі п’ятого туру чемпіонату району з футболу у вищій та першій лігах. Їх результати:

Вища ліга

«Колос» (Сл.-Кульчієвецька) — «Октава» (Сл.-Рихтівська) 1:1

«Левада» (Довжок) — «Товтри» (Нігин) 4:4

Перша ліга

«Дністер» (Стара Ушиця)- «Чугор» (Гута-Чугорська) 3:0

«Нива» (Грушка) – «Мрія» (Китайгород)1:2

«Колос» (Оринин) — «Іскра 2007» (Пудлівці) 1:3

«Факел» (Кадиївці) — «Устя» (Устя) 3:0

«Маяк» (Колибаївка) — «МАКСФАРМ» (Жванець) 2:5

«Подільські товтри» (Вербка) — «Олімпік» (Сл.-Гуменецька) 0:3

«Олімпік» (Думанів) — «Товтри 2» (Нігин) 3:5

«Гірник» (Сахкамінь) — «Кармалюк» (Гуменці) 9:0

Армспорт

19 червня в с. Подвірне Новоселицького району проходив відкритий турнір з армспорту, присвячений Дню молоді. В змаганнях взяли участь команди з Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей, міста Хмельницького та Кам’янець-Подільського району. В складі збірної Кам’янеччини відзначився Євген Сидорук, який зайняв третє місце в абсолютній категорії. У загальнокомандному заліку збірна району посіла третє місце.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар