ПЕРЕМОЖНІ ГОЛИ ЩЕ ПОПЕРЕДУ

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

Недільного серпневого дня одна з найтитулованіших мотобольних команд України «Поділля-Мотор» (1980 – чемпіон УРСР, 1992, 1993, 1995, 1996, 1997, 1998 – чемпіон України, 1992, 1993 – володар Кубка України тощо) зійшлася у двобої з полтавчанами («Нові Санжари») на відкритті другого кола чемпіонату України.

Утім, матчу передували урочистості, пов’язані з 55-річчним ювілеєм подільських мотоболістів. Отож, після вітань міського голови Михайла Посітка і спонсора команди, президента БФ «Міст» ім.М.Савенка Сергія Ісаєнка, який від імені фонду, його засновника Дмитра Савенка презентував спортсменам два іспанських мотоцикли «GasGas», були вручені призи та грамоти ветеранам мотоболу Володимиру Даниляку, Сергію Горенку, а також іншим членам команди, у тому числі й тим благодійникам, завдяки кому нині мотобол на Кам’янеччині розвивається. Святкового настрою спортивному святу задали артисти «Розмаю».

Та найцікавіше було попереду, бо глядацькій трибуні, гостям кам’янецький скульптор Сергій Кляпетура презентував… погруддя легенди «Поділля» Володимира Даниляка. А молоді гравці В’ячеслав Янішен і Станіслав Русс публічно освідчилися своїм нареченим.

– Зіграти якнайкраще та за можливості перемогти – таке завдання поставив перед гравцями «Поділля-Мотор» їх наставник Павло Відлацький. І хлопці насправді багато атакували суперника (особливо в останній чверті гри), та «Нові Санжари» явно не збиралися віддавати пальму першості.

У першому періоді команди обмінялися випадами, але забити голи не змогли. Лише на 21-й хвилині гравець полтавчан Вадим Кондратенко прорвався по центру до воріт й ударом у правий від себе кут відкрив рахунок – 0-1. За хвилину наші відповіли атакою, і капітан команди

В.Янішен влучив у перехрестя воріт «Колоса». За декілька хвилин він знову вийшов на ударну позицію зліва у центр і пробив із 20-25 метрів. Якщо в першому випадку воротар відбив удар, то в другому, коли здавалося, що м’яч влучив у лівий кут воріт, «смугастий» пролетів попри саму штангу.

На 39-й хвилині В.Кондратенко знову проривається до воріт «Поділля» і забиває другий м’яч – 0-2. На 45-й хвилині він технічним ударом у правий кут реалізовує штрафний у ворота кам’янчан – 0-3.

В останній чверті наші багато атакували. На 47-й хвилині Влад Мудрик ударом зі штрафного пробив у правий кут, однак воротар відбив м’яч, який влучив у штангу і відлетів у поле. Через 3 хвилини

В.Янішен сильним ударом зі штрафного влучає у перекладину воріт «Колоса».

Завершивши зустріч із рахунком 0-3 не на користь господарів поля, кам’янчани, гідно сприйнявши поразку, готуватимуться наразі до матчу із Вознесенським «Восходом», бо ж відомо, що курчат по осені рахують.

55 – вік досвіду й розквіту сил, так що чекатимемо на переможні голи.

Олег МАЗУРИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар