УРЯД ПОГОДИВ ДВОХ ЗАСТУПНИКІВ ГОЛОВИ ОДА

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Призначення ще двох заступників голови Хмельницької обласної державної адміністрації схвалили на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України 18 січня. Ці посади обійматимуть Володимир ЮР’ЄВ та Володимир БІЛИК.

Володимир Васильович Юр’єв народився 2 листопада 1975 року в Кам’янці-Подільському. У 1982-1992 роках навчався в середній школі в селі Голосків. У 1993-1995 роках служив у лавах Збройних сил України. 2004 року закінчив Київський університет туризму, економіки і права за спеціальністю «Правознавство». Від 2004 року працює генеральним директором товариства з обмеженою відповідальністю «Український кристал».

Протягом 2017-2019 років Володимир Васильович очолював громадську раду при Хмельницькій ОДА. Обирався депутатом Кам’янець-Подільської міської ради шостого скликання. 2015 року за уміле керівництво трудовим колективом підприємства, активну депутатську діяльність, захист інтересів виборців, благодійність і меценатство, сприяння реалізації соціально-економічних і культурно-мистецьких проектів міської ради нагороджений відзнакою міської ради «Честь і шана».

Згідно із декларацією за 2019 р. Володимир Юр’єв разом із дружиною володіє чотирма земельними ділянками у Кам’янець-Подільському та Дунаєвецькому районах, а також у місті Кам’янець-Подільський. Є ще житловий будинок площею 460,9 кв.м у Макові та квартира у Кам’янці-Подільському на 97,4 кв.м – записані на дружину.

Йому належать корпоративні права ТОВ «Український кристал», ТОВ «ТД Кристал Лайт», ТОВ «Торгово-виробничий центр», ТБ «Укркристал» і ТОВ «Фруктовія». Є кінцевим бенефіціарним власником (контролером) ТОВ «Український кристал», ТОВ «Торгово-виробничий  центр», ТОВ «Фруктовія». Усі підприємства зареєстровані у Кам’янці-Подільському.

Одружений, виховує трьох синів.

Ще один заступник голови Хмельницької ОДА, кандидатуру якого схвалив Уряд, за словами Сергія Гамалія – зі Львівщини.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар