У НОВИЙ РІК БЕЗ БОРГІВ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

У четвер, 23 грудня, відбулася остання в цьому році 13 сесія Кам’янець-Подільської районної ради. Головним питанням на порядку денному сесії було затвердження районного бюджету на 2022 рік. Але перед тим, аби створити депутатам святковий настрій, під музику, із новорічними піснями виступила співробітниця районної ради, яка зараз знаходиться в декретній відпустці.

Також представниця Кам’янець-Подільської районної організації ветеранів України вручила голові райради Михайлу Сімашкевичу відзнаку і посвідчення про присвоєння йому звання «Почесний ветеран України». Михайло Євстафійович, у свою чергу, відзначив почесними грамотами районної ради декількох депутатів за відмінні досягнення в галузі розвитку місцевого самоврядування.

Згадала районна рада і події попереднього дня. Фракція ВО «Свобода» закликала припинити політичні переслідування районного депутата Володимира Постового в помешканнях і підприємствах якого за рішенням Печерського районного суду міста Києва напередодні 22 грудня правоохоронці провели обшуки і виїмку документів.

Саме ж питання бюджету не зайняло в депутатів багато часу. Грошей на наступний рік заплановано небагато. Усього 1 млн 769 тисяч. За словами начальника управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, фінансів та соціально-економічного розвитку території Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександра Федика, цих грошей на перший час вистачить аби закрити основні статті видатків, а в лютому-березні бюджет буде переглянутий і планується до нього додати залишки з 2021 року на суму приблизно 2 млн гривень. Ще в районної ради є певні види на кошти, котрі надійдуть з приватизації. Плюс, ймовірно, ще щось докинуть з центрального бюджету. Разом цих фінансів повинно вистачити.

– Головне, що ми цей рік закінчуємо без боргів за енергоносії і зарплаті, – підсумував свій виступ головний фінансист району.
На завершення сесії Михайло Сімашкевич побажав усім щасливих свят і усіх благ в наступаючому новому році.

Станіслав ОРЖЕХОВСЬКИЙ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар