На країни іменини

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Ще з самого ранку 23 серпня РЦКМ «Розмай» відчинив свої двері задля відзначення головних свят – Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Незалежності України. Почином стало загальнодержавне підняття українського стяга. На заході були присутні керівництво району, працівники структурних підрозділів органів влади, громадськість. Право підняти Державний Прапор надали чемпіону України, бронзовому призеру Європи з тхеквондо ВТФ Давиду Нестерову та учениці 11 класу Кульчиєвецької ЗОШ Вероніці Мелимуці.

Вільно на вітрі розвівається жовто-блакитне знамено завдяки відданості справжніх патріотів України, котрі не шкодують життя, аби так було й надалі. Неможливо було вгамувати емоції, коли під час продовження врочистостей згадували про 18 кам’янчан – Героїв Небесної сотні та захисників, котрі полягли на сході заради наших спокійних днів і ночей.

З вірою в мирне життя та благополучне майбутнє України звернулися до присутніх високопосадовці району, які вручили відзнаки працівникам різних галузей, котрі проявили високий професіоналізм та вкладають свою звитяжну працю в розвиток рідного краю. Зокрема, грамотою Хмельницької обласної ради нагороджено депутата райради, який сьогодні боронить кордони держави в зоні АТО, Олександра Чілійчука, подякою обласного рівня відзначено очільницю Ластовецької сільської ради Тетяну Княгинецьку.

Свої нагороди заслужено отримали й команди-переможці правового брейн-рингу, що відбувся напередодні в Довжоцькому НВК. Урочистого настрою присутнім додав святковий концерт.

                                                                                                                                                                                                                                          Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар