Кам’янець-Подільська Держпродспоживслужба з новим головним

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

З 14 листопада 2017 року на посаду виконуючого обов’язки начальника Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області призначено Анатолія ЛАВСЬКОГО.

Анатолій Йосипович народився 16 липня 1965 року в с.Крушанівка в сім’ї колгоспників. Спеціальності «Ветеринарія» навчався в Кам’янець-Подільському радгосптехнікумі, а протягом 1987-1992 рр. – в Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституті. З 1992 року по 2000 рік працював ветеринаним лікарем в МП «Сатурн» с.Крушанівка. З 2002 року прийнятий на роботу лікарем ветеринарної медицини Грушківської дільничної лікарні, яку невдовзі очолив.

Після створення в 2003 році управління ветеринарної медицини в Кам’янець-Подільському районі працював державним інспектором структури, а з березня 2014 року переведений на посаду заступника начальника управління, пізніше реорганізованого в Кам’янець-Подільське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

Одружений, має сина. Разом із сім’єю проживає в с.Крушанівка.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар