Буревій вирував недовго, але плідно

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Вночі 17 вересня Кам’янеччиною пронісся черговий буревій. Негода тривала всього декілька хвилин, але лиха встигла наробити. Як повідомив заступник міського голови Сергій Бабій, у місті внаслідок негоди повалило дерева на вулицях Праці та Шевченка, на Річній знесло дах житлового будинку, пошкоджено дах бібліотеки ім.Костя Солухи, а також сцену в Старому місті.

Як повідомляє служба ДСНС, внаслідок несприятливих погодних умов, зокрема сильних поривів вітру, на території Хмельницької області через спрацювання автоматичної системи захисту електроліній відбулося відключення від електропостачання 223 населених пунктів.

За словами начальника управління містобудування, архітектури, ЖКГ та з питань цивільного захисту населення РДА Василя Григор’єва, наш район від стихії особливо не постраждав. Спостерігалися лише невеликі ушкодження дахів будинків та допоміжних споруд, які не завдали мешканцям значних збитків. За станом на 11.00 18 вересня, без світла залишалися 7 населених пунктів, ще в 4 перебої з електрикою носили частковий характер.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар