5, 6, 7 гривень, або Скільки коштуватиме проїзд у кам’янецьких маршрутках

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

У Кам’янці-Подільському планують підвищити вартість проїзду. Це питання обговорювали у п’ятницю, 11 жовтня,під час громадських слухань. Перевізники хочуть підвищити тариф з 5 до 6гривень.

Як розповіли у міській раді, на зустріч прийшло лише 32 особи,та й то переважна більшість з них були власники і водії маршрутних автобусів. Вони надали економічні розрахунки і наполягали, що вартість проїзду має здорожчатиі становити6-7 гривень.

– Пояснювали це тим, що заробітна плата водіїв надто низька, а запчастини та паливо для автомобілів дорогі. Дані розрахунки перевірили працівники Департаменту економіки і підтвердили їх правильність. Майже одноголосно усі присутні проголосували за підвищення вартості проїзду до шести гривень, – каже заступник міського голови Сергій Бабій.

Аби рішення вступило в силу, за нього мають проголосувати члени виконавчого комітету міської ради на найближчому засіданні. Якщо виконавчий комітет підтримає це рішення, проїзд у маршрутках міста з 1 листопада становитиме шість гривень.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар