КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА БІБЛІОТЕКА ІМ. КОСТЯ СОЛУХИ СЬОГОДНІ СВЯТКУЄ СВІЙ 155-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ!

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів
З нагоди відзначення цієї знаменної події пропонуємо на Facebook-сторінці бібліотеки зануритися у віртуальну мандрівку «Бібліотека – шлях з минулого в майбутнє» (https://www.facebook.com/KPCMB)
Глядачі ознайомляться з історією закладу, який розпочав своє існування ще далекого 1866 року, із перипетіями та труднощами, які йому вдалося подолати на своєму шляху, напрацюваннями, якими сьогодні гордо пишається потужний колектив.
За цей період головна бібліотека міста зробила вагомий внесок у розбудову культурного потенціалу України. Для багатьох поколінь наших читачів бібліотека була, є і буде вікном у світ, де вони вчилися, писали, читали, думали, змінювали своє життя.
Змінювалась часи, змінювалась і бібліотека – сьогодні вона вже не та, якою була колись, але вона назавжди залишалася домівкою для тих, хто ставить перед собою нові і нові цілі. У березні 2016 року центральній міський бібліотеці присвоєно ім’я Костя Солухи.
Сьогодні наша книгозбірня – це, передусім, місце проведення вільного часу в спілкуванні з літературою, культурою і мистецтвом з можливістю доступу до найсучасніших інформаційних технологій.
Бібліотека не боїться змін, вона впевнена в своєму праві на існування в ХХІ ст. Ми постійно прагнемо до вдосконалення, можливо, в цьому і секрет нашого цікавого та довгого життя.
Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар