Кам’янець-подільська команда гумору «Star House» – за крок до фіналу

Автор: | Опубліковано Культура Немає коментарів

Щойно з півфіналу й одразу за підготовку до наступного етапу –  кам’янець-подільська команда гумору «Star House» 11 листопада стала однією з кращих серед восьми команд Вінницької регіональної Ліги сміху і увійшла до фіналу. Відбудеться він 16 січня.

Підготовка до змагань уже розпочалася. І хоч організатори ще не повідомили, які точно конкурси чекатимуть на гравців, «Star House» не сидить склавши руки.

– У нашої команди буде чотири суперники – з Ширяєвого, Києва, Львова, Ужгорода, – каже тренер «Star House» Наталія Онищук. – Усі вони сильні, професійні, достойні. Тому для нас це гарна нагода показати себе і використати шанс, щоби пройти далі.
«Star House» – це дитячий колектив із дев’яти учасників. Наймолодшому – 9 років, найстаршому – 15. Щодня вони тренуються на базі Кам’янець-Подільського простору розвитку, який має таку ж назву – «Star House». Хтось із юних гумористів вже знає, ким хоче стати в майбутньому, хтось ще не визначився. Однак командна ціль одна – перемогти в фіналі, а в лютому поїхати на одеський фестиваль.

Ми вболіваємо за нашу команду і бажаємо їх достойно показати себе!

За інформацією сайту міської ради.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар