Кримінальна хроніка

Автор: | Опубліковано Кримінал Немає коментарів

Район

У ніч на 13 квітня в с.Зіньківці невстановлена особа з повітряної лінії викрала 135 м телефонного кабелю.

У ніч на 19 квітня в с.Лисогірка невстановлена особа з домогосподарства 59-річного місцевого жителя викрала мотокультиватор «Мустанг».

19 квітня, близько 18.00, на польовій дорозі поблизу с.Вербка 25-річний житель с.Слобідка-Гуменецька, керуючи автомобілем ВАЗ-21099, з’їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Кам’янець-Подільської міської лікарні №1.

Місто

7 квітня на вул.Фрунзе до 34-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником банку, випитала реквізити банківської картки та шахрайським шляхом заволоділа 5331 грн.

8 квітня невстановлена особа зателефонувала до 62-річного місцевого жителя, представилася працівником банку та під приводом блокування картки шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами в сумі 23000 грн.

У ніч на 13 квітня на вулицях Руській та Онуфріївській невстановлені особи з повітряних ліній електропередач викрали близько 120-ти, а на пров.Київському — 150 м телефонного кабелю.

У ніч на 14 квітня на вулиці Івана Сірка, поблизу будинків №37-39, невстановлена особа з повітряних ліній електропередач викрала близько 540 м кабелю, що належить ПАТ «Укртелеком».

Викрили зловмисника за гарячими слідами

18 квітня, близько 10.00, на вул.Пушкінській 70-річний місцевий житель припаркував свій автомобіль Daewoo Sens та пішов в аптеку придбати ліки. Коли ж за 15 хвилин повернувся до транспортного засобу, то помітив пошкодження водійських дверей, які були деформовані та не відчинялися. Пенсіонер зателефонував у поліцію та повідомив про подію з надією, що зловмисника знайдуть, адже коштів на ремонт автомобіля, окрім пенсійних надходжень, у нього немає.

На повідомлення одразу ж відреагував інспектор з безпеки дорожнього руху Кам’янець-Подільського ВП капітан поліції Олег Коломий, який за гарячими слідами розшукав правопорушника. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який під час бесіди з правоохоронцем зізнався в скоєній дорожньо-транспортній пригоді та визнав свою провину. Автомобіль ВАЗ-21099, на якому було скоєно правопорушення, чоловік переховував вдома.

Руслана МАРЧУК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар