Риба по-монастирськи
Інгредієнти: минтай – 600 гр., цибуля – 3 шт., молоко – 0,5 л., борошно – 0,5 скл, олія соняшникова,
сіль, перець.
Цибулю ріжемо кільцями, минтай – порційними шматками. Рибу потрібно обсушити паперовими рушниками. Трохи поперчити.
Змішуємо борошно з сіллю, обвалюємо в цій суміші рибу і обсмажуємо з двох сторін, до появи золотистої скоринки. На дно жароміцної форми викладаємо половину цибулі, зверху обсмажений минтай. На рибу викладаємо залишки цибулі.
Все це заливаємо молоком. Відправляємо в духовку на 50 хвилин при температурі 220 градусів.
Поділитися в соціальних мережах