Риба по-монастирськи

Інгредієнти: минтай – 600 гр., цибуля – 3 шт., молоко – 0,5 л., борошно – 0,5 скл, олія соняшникова,

сіль, перець.

Цибулю ріжемо кільцями, минтай – порційними шматками. Рибу потрібно обсушити паперовими рушниками. Трохи поперчити.

Змішуємо борошно з сіллю, обвалюємо в цій суміші рибу і обсмажуємо з двох сторін, до появи золотистої скоринки. На дно жароміцної форми викладаємо половину цибулі, зверху обсмажений минтай. На рибу викладаємо залишки цибулі.

Все це заливаємо молоком. Відправляємо в духовку на 50 хвилин при температурі 220 градусів.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар