У піст – котлети… гречані
Інгредієнти: склянка гречаної крупи, 2 склянки води, 2-3 картоплини середнього розміру, сіль, спеції за смаком; олія.
Відварюємо гречку так, щоб вона вийшла не розсипчаста,а розварена. Картоплю натираємо на середній тертці. Руками відтискаємо зайвий сік з картоплі й виливаємо.
Добре перемішуємо кашу з натертою картоплею, додаємо спеції за смаком (перець, сіль, можна сухі трави, а можна й свіжу порубану дрібно зелень).
Формуємо руками котлетки. Краще робити їх меншими, тоді вони краще просмажуватимуться.
Смажимо в невеликій кількості олії по 3-4 хв з кожного боку. Під час смаження накриваємо кришкою.
Поділитися в соціальних мережах