Спортивні новини

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

Волейбол

19 лютого у Кульчиївцях проходив чемпіонат району з волейболу серед ветеранів. У грі, яка вирішувала долю першого місця, волейболісти з Кульчиєвець з рахунком 3:2 (15:25, 25:12, 24:26, 25:22, 15:11) перемогли ветеранів з Оринина. З однаковим рахунком 3:1 команди з Кульчиєвець та Оринина перемогли суперників – команду РДА.

Отже, чемпіонами району стали волейболісти з Кульчиєвець (Олександр Огородник, Сергій Боднар, Володимир Мельник, Олександр Бурденюк, Анатолій Марченко, Роман Ткачук, Анатолій Галампета). Срібні нагороди завоювала команда з Оринина, бронзові – команда районної державної адміністрації. Кращим гравцем чемпіонату визнано Анатолія Марченка (Кульчиївці), кращим нападаючим – Ігоря Чорного (Оринин), кращим розігруючим – Анатолія Гальчука (Оринин).

Команди нагороджено кубками та грамотами, а кращих гравців — дипломами сектора молоді та спорту райдержадміністрації.

Футзал

21 лютого у Хотині проходив відкритий турнір з футзалу серед ветеранів, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, у якому перемогла команда «Фортуна» (с.Козак). На першому етапі в групі наші футзалісти з рахунком 5:3 перемогли господарів змагань та з рахунком 3:2 – ветеранів з Кельменець. У півфіналі із суперниками із Сторожинця основний час гри переможця не виявив, рахунок був 3:3. У серії шестиметрових ударів наша команда здобула перемогу (5:4). Фінальна гра з ветеранами з Мельниці-Подільської завершилась також перемогою нашої команди (5:4). Кращим гравцем турніру визнано Руслана Хамелюка, а кращим воротарем – Віктора Залісного. Команду нагороджено перехідним кубком, грамотами, а кращих гравців — призами від організаторів змагань.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар