ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ (РПЛ)

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

Після обрання 10 лютого нового складу, свій перший турнір – чемпіонат району (ЧР) у районній Першій лізі (РПЛ) 20-27 лютого провела нова районна федерація футболу (ФФ). До чемпіонату допускалися лише ті футболісти, які не задіяні у міських та міжміських турнірах.
27 лютого було зіграно 4-5-тури. Вони принесли такі результати:
4-тур
«Граніт» (Гуменецька ТГ) – «Формат» (Китайгородська ТГ) – 0-7
«Октава» (Жванецька ТГ) – «Дністер» (Староушицька ТГ) – 2-2
«Колос» (Орининська ТГ) – «Дністер-юніор» (Староушицька ТГ) – 5-1
5-тур
«Дністер-юніор» – «Дністер» – 2-13
«Октава» – «Формат» – 5-1
«Колос» – «Граніт» – 5-2
Тож вирішальним матчем за звання чемпіона району в РПЛ мав стати поєдинок «Дністра» проти «Октави». Октавник Вадим Кирик відкрив рахунок, але дністрянин Сергій Мельник його зрівняв – 1-1. На початку 2 тайму Віталій Плякін вивів дністрян вперед, але на 25 хвилині Микола Ільчишин із 10-метрового забив другий гол – 2-2.
Під завісу матчу М.Ільчишин відібрав м’яч, віддав на В.В. Кирика, але той вдарив повз порожні ворота. Тож матч закінчився нічиєю – 2-2.
В останньому турі головний «Дністер» переміг свою молодшу команду – «Дністер-юніор» – 13-2, чим забезпечив собі найкращу різницю м’ячів. Старші це пояснили тим, що «юніори», не відпочивши, грали другий матч підряд.
У підсумку «Октава» та «Дністер» набрали по 13 очок. Золотий матч регламентом ЧР передбачений не був. Пропозицію «Октави» зіграти його «Дністер» відкинув. Як повідомив нам голова районної ФФ Роман Булигін, при рівності очок та нічиєї в очній зустрічі перевагу отримує команда із кращою різницею м’ячів.
Після останнього туру вона у головного «Дністра». Як і звання переможця РПЛ.
Кращими на чемпіонаті стали бомбардир Микола Ільчишин, воротар Віталій Рибарчук (обидва з «Октави»), захисник Андрій Рудоман («Формат»), гравець Сергій Мельник («Дністер»), найстарший гравець турніру Валентин Борчук («Дністер-юніор»). За розвиток футболу відзначено Староушицьку ОТГ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар