Чемпіонат Кам’янця з міні-футболу серед любительських команд

Автор: | Опубліковано Спорт Немає коментарів

Впродовж жовтня проходив чемпіонат міста з міні-футболу серед любительських команд, у якому взяли участь 13 команд. Організатором цього спортивного дійства виступив Вадим Козловський, який разом із Максимом Єдинаком зуміли зорганізувати міські команди в єдиному змаганні – чемпіонаті.

Команди розподілили на 3 групи. З яких перші та другі місця грали за змішаною системою за головну нагороду «GOLD CUP». Для мотивації команд, які посіли нижчі сходинки, проводилися змагання за олімпійською системою за «SILVER CUP».

У цій жвавій боротьбі, насиченій неймовірними емоціями, вирішувалась  доля головних нагород.и. На нагородження переможців, яке відбулося 31 жовтня на Черемушках, завітав начальник відділу молоді та спорту Степан Іванович Павловський. Він подякував усім учасникам змагань, запевнив у підтримці подібних ініціатив та виконав почесну місію – нагородив найкращих грамотами, медалями та кубками.

У результаті змагань 3 місце посіла команда «Артішок» (капітан Олег Милимука). 2 місце дісталося команді «Душа пивовара» (Андрій Кривошеєв). А ось фаворитом у міському чемпіонаті стала команда «Збруч» (Валентин Сахнюк), яка виграшними матчами йшла до перемоги за що отримала головний приз «GOLD CUP».

У фіналі за «SILVER CUP» зустрілися команди «Фаворит» та «Податковий коледж». І з рахунком 3:1 переміг «Фаворит» (капітан Стас Перепелюк).

Окрім цього нагороди отримали кращі бомбардири Ілля Штельмах («Gold cup») та Дмитро Шпирчук («Silver cup»), кращий гравець Олег Милимука та кращий воротар Максим Левунець.

Вадим КОЗЛОВСЬКИЙ.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар