Салат із зелених помідорів

Автор: | Опубліковано Поради Немає коментарів

Інгредієнти: зелені помідори – 3 кг, ріпчаста цибуля – 1 кг, морква – 1 кг, олія – 200 г, вода – 100 г, сіль – 2 ст. л., оцет (6%) – 100 г, цукор – 200 г.

Помідори нарізаємо скибочками. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями.

Овочі змішуємо в емальованій каструлі, додаємо олію, воду, сіль, цукор і даємо настоятися кілька годин.

Опісля доводимо до кипіння й проварюємо впродовж 25 хвилин. Додаємо оцет і знімаємо з вогню.

Розкладаємо гарячий салат у стерилізовані банки, закручуємо, перевертаємо догори дном і укутуємо до вистигання.

 

 

Додати коментар