Рецепт улюблених бельгійських вафель

Автор: | Опубліковано Поради Немає коментарів

Інгредієнти: 1 ч.л. сухих дріжджів, 250 мл теплого молока, 100-150 г цукру, 250-300 г борошна, 3 яйця, 150 г розтопленого масла.

У миску виливаємо тепле молоко, всипаємо дріжджі й добре перемішуємо. Яйця збиваємо в круту піну, додаємо в миску з молоком і дріджами й акуратну вимішуємо. Туди ж просіюємо борошно і вимішуємо все до однорідної маси. Потім додаємо розтоплене масло й ще раз вимішуємо. Тісто має вийти консистенції негустої сметани.

Відставляємо на годину, аби тісто піднялося. Опісля акуратно набираємо і випікаємо вафлі в розігрітій вафельниці до золотистого кольору.

Додати коментар