ЗВІЛЬНЕНІ В ПЕРІОД КАРАНТИНУ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Житлова субсидія громадянам, які були звільнені з роботи в період карантину, відповідно до пункту 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України, і зареєструвалися в службі зайнятості як безробітні, буде призначатися на підставі заяв та інформації центрів зайнятості щодо їх перебування на обліку.

При цьому для розрахунку житлової субсидії враховується розмір призначеної допомоги з безробіття без урахування сум отриманої заробітної плати.

Для призначення житлової субсидії необхідно звернутися до департаменту соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради із заявою та декларацією для визначення права на призначення житлової субсидії.

Заява та декларація можуть бути надіслані до департаменту соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради (вул. Шевченко, 26) поштою або в електронній формі через офіційний вебсайт Мінсоцполітики або інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з накладенням кваліфікованого електронного підпису, створеного шляхом додавання до заяви в електронній формі ідентифікаційних даних декларанта, підтверджених у процесі автентифікації з використанням електронної системи ідентифікації, що використовує базу клієнтських даних банків.

Контактний телефон: 9-11-95.

Джерело: https://kam-pod.gov.ua

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар