Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Унікальність жінки в її силі бути берегинею родини, виховувати дітей, забезпечувати тил чоловіка. Це лише кілька талантів, які заставляють захоплюватися тендітною особистістю. І досить умовним видається визначення жінки як слабкої половини людства, коли знайомишся з 38 кам’янчанками, котрі досягли зіркових висот у різних сферах та галузях.

Успішні, передові та цілеспрямовані – не дивина, що вони потрапили на шпальта журналу «Бізнес-леді Кам’янеччини». У кожної героїні свої кар’єрні сходинки, своя історія успіху про започаткування та розвиток власної справи. Вони на слуху в нашому місті, бо змогли не лише генерувати цікаву ідею, а й стати конкурентними в підприємницькому середовищі Кам’янця, створити нові робочі місця, спрямувати надходження в міський бюджет та організувати надання якісних послуг населенню.

Колись вони ризикнули, а тепер гортають сторінки журналу зі своїм обличчям на обкладинці. Презентація видання відбулася в готелі «Клеопатра» минулої п’ятниці. Рестораторок, власниць фірм та закладів торгівлі, салонів краси, дизайнерок, готельєрок, медиків відзначила нагородами місцева влада, побажавши діловій прекрасній статі подальшого розвитку та нових перемог.

А змотивувати підприємиць на подальші бізнесові подвиги гарним друкованим виданням стало можливим завдяки перемозі у червні 2019 року департаменту економіки та інфраструктури міста спільно з Асоціацією юристів Кам’янця-Подільського в конкурсі грантових проєктів від Асоціації міст України в рамках міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» з ініціативою «Коучингова програма «Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу». Проєктом було передбачено як проведення низки навчальних заходів щодо правової грамотності жінок, гендерної рівності у бізнесі тощо, так і друк спеціалізованого журналу.

Юлія ЛІЧКЕВИЧ.

 

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар