У піст – котлети… гречані

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Інгредієнти: склянка гречаної крупи, 2 склянки води, 2-3 картоплини середнього розміру, сіль, спеції за смаком; олія.

Відварюємо гречку так, щоб вона вийшла не розсипчаста,а розварена. Картоплю натираємо на середній тертці. Руками відтискаємо зайвий сік з картоплі й виливаємо.

Добре перемішуємо кашу з натертою картоплею, додаємо спеції за смаком (перець, сіль, можна сухі трави, а можна й свіжу порубану дрібно зелень).

Формуємо руками котлетки. Краще робити їх меншими, тоді вони краще просмажуватимуться.

Смажимо в невеликій кількості олії по 3-4 хв з кожного боку. Під час смаження накриваємо кришкою.

Додати коментар