У Кам’янці-Подільському організували благодійний показ фільму «Пригоди Паддінгтона-2»

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

31 січня у кінотеатрі «Сінема» для 300 юних кам’янчан – дітей-сиріт, дітей-інвалідів і дітей учасників бойових дій – організували безкоштовний показ нового захоплюючого фільму «Пригоди Паддінгтона-2», який зовсім нещодавно вийшов у прокат. Ініціатором благодійної акції виступив адміністратор закладу Богдан Закордонець.

– Ідея провести такий захід виникла після того, коли прочитав у соціальних мережах коментар про те, що нині діти з обмеженими можливостями практично не отримують ніякої допомоги. Тоді це вирішив зробити я, – розповідає Богдан. – Знову ж таки через мережу Фейсбук я запросив цих діток до нас на сеанси, що відбувалися протягом дня, з десятої до шістнадцятої години. У відвідувачів усіх вікових категорій – від 4 до 18 років – фільм викликав бурю емоцій. Слід сказати, що захід відбувся за підтримки дистриб’ютора стрічки “Вольга Україна” та ТОВ “Поділля метал”. Також ми почастували наших гостей бутербродами з джемом, подібними до тих, якими обожнює ласувати герой стрічки – ведмедик Паддінгтон. Спонсором частування став кінофестиваль «Бруківка». Крім того, глядачі отримали в подарунок сувенірну продукцію від дистриб’ютора – розмальовки і загадки для діток.

На завершення наш співрозмовник зазначив, що така акція – лише перший його досвід, і якщо діткам сподобається, то подібні заходи стануть традиційними.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

 

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар