Що подивитися у Кам’янці в листопаді

Глибока осінь не стоїть на заваді фестивальним подіям Кам’янця-Подільського.

Вже у ці вихідні, 11 листопада, на жителів та гостей міста чекає нове свято – День Святого Мартина, яке проходитиме в рамках оголошення 2017-2018 року – роком німецької мови в Україні. Організатори планують розпочати свято о 16.00 ходою дітей з ліхтариками від спеціалізованої школи-інтернату “Славутинка” та від НВК №9 імені Аліма Трояна до Майдану Відродження, 1. З 17.00 до 19.00 на Майдані Відродження відбудеться театралізоване дійство.

12 листопада, о 17.00, у коледжі ПДАТУ заплановане проведення урочистого вечора з нагоди 500-річчя Реформації.

Наступного вікенду фестивальний листопад підготував ще одну грандіозну подію – цьогорічний фестиваль-дебютант у програмі заходів Кам’янця-Подільського «Бруківка» (18-19 листопада). Це перший міський фестиваль незалежного українського молодіжного кіно, створений для підтримки та розвитку молодих режисерів.

Зніміть у Кам’янці-Подільському художній фільм від 3 до 20 хвилин у таких жанрах, як комедія, драма, мелодрама, бойовик, фантастика, фентезі, детектив, біографічна стрічка відомого кам’янчанина, жахи та історичний фільм. Кращі роботи будуть відзначені 18 листопада професійним журі із запрошених діячів українського кіно. Переможець отримає головний приз – 5000 гривень.

За матеріалами сайту міської ради.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар