Савчук залишається в заступниках. Кам’янецькі депутати вето не подолали

Вчорашня позачергова сесія міської ради розпочалася з приємного – оголошення подяк міському голові Михайлу Сімашкевичу від військово-цивільної адміністрації села Кримське Луганської області та від командування й особового складу двох зведених загонів військових частин польової пошти В4252 і А0553, для яких нещодавно відправляли гуманітарну допомогу. Слова вдячності від військових цих підрозділів прозвучали й на адресу благодійного фонду «Ми – кам’янчани».

– Насправді це подяка всьому місту, кожному кам’янчанину, які проявили небайдужість і долучилися до збору необхідних речей як для військових, так і тамтешніх жителів, – прокоментував Михайло Сімашкевич.

Затим депутати заслухали довідку комісії з перевірки фінансово-господарської діяльності КП «Міська стоматполіклініка», утвореної розпорядженням міського голови. Доповідач –  директор департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майя Гурська – зупинилася на численних грубих порушеннях, зокрема відсутності пакету документів на придбання медичних препаратів, порушенні порядку ведення касових операцій, неефективному та нераціональному використанні робочого потенціалу кожного працівника, неоднаковому навантаженні на лікарів, неправильних записах у трудових книжках тощо. Довідка отримана за підписами керівника підприємства та бухгалтера. Її депутати прийняли до відома.

Крім того, як уже повідомлялося, мер своїми розпорядженнями зупинив дію двох рішень минулої сесії міської ради – «Про звіт Тимчасової комісії з перевірки фінансово-господарської діяльності КП «Кам’янець-Подільська стоматполіклініка», яким депутати зробили спробу припинити повноваження заступника міського голови Вадима Савчука, та «Про надання пільги зі сплати земельного податку на 2018 рік». На вчорашній сесії депутати ці вето не подолали.

Наталя КАМІНСЬКА.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар