Поля у вогняному полоні

Автор: | Опубліковано Новини Немає коментарів

Масштабна пожежа відбулася 19 липня, о 15.30, поблизу с.Брага. Вогнем було охоплено чималі території полів, які обробляє ПП «Гринчуцьке». Ситуацію ускладнювало те, що поблизу місця пожежі знаходився ліс, а погода була вітряною. Але завдяки злагодженій роботі рятувальників, які прибули на місце за декілька хвилин після отримання повідомлення, перекидання вогню на лісові масиви вдалося уникнути. Постраждалих на місці події не було.

Як нам повідомив сільський голова Жванецької територіальної громади Олександр Солтинський, загорілася стернянка. На щастя, урожай із вигорілих площ уже зібрали, тож говорити про значні матеріальні збитки не доводиться, чого не можна сказати про втрати, яких зазнало навколишнє середовище.

Наразі невідомо, що стало причиною загоряння. За словами начальника управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту населення РДА Василя Григор’єва, поки що компетентні органи вивчають ситуацію, тож про причини пожежі, а відповідно про деталі події можна буде говорити дещо згодом.

Олеся МИХАЛЬЧИК.

Поділитися в соціальних мережах

Додати коментар